Sunday, April 28, 2013

Ainult puhas ving.


Täna sai voodist vist vale jalaga välja astutud. Olemine paha ja eestlase kombel lihtsalt tahaks vinguda. Kodustega pean pingutama et normaalset vestlust aretada, seda seetõttu et pea on agressivseid mõtteid  täis.
Usun et asi on mitme halva asja kokkulangemisest tingitud, mis omakorda on vist tulnud rõvedast kaelavalust.
 Mis siis pinget pakub -
1. Kurja juur tundub olevat kaelavalu, mis tekkis eile keset päeva. Tuul tõmbas läbi ja tõmbasin vist lihase ära. Radikuliidiks ei julgeks asja nimetada, sest selle eelduseks on põletik. Pea liigutamine on väga piiratud ja väga palju pingutust kael ei talu. Näiteks pikali olles ei saa pead tõsta. Grrr..
2. Kaotasime mängu - läksime küll 1-0 ette mu nurgalöögist, kuid lõpuks tuli kaks väravat karistuslöögist ja seis oli pea peale pööratud. Kiidan vastaseid hea mängu eest!
* kohtunik oli tänases mängus täielik tainapea, kohutav lausa. Tundus et sel vennal oli M. Hundi eufooria peal ja seetõttu lasi kohati liiga jõuliselt mängida, lisaks tegi ta mõned muud kohutavad otsused. Näiteks lõi vastane palli välja, kuid aut anti ikka neile. Õnneks ta otseselt mängu ära ei otsustanud, aga vihale ajas ta ikka ja kohati rikkus mängumeeleolu. Kuid mis sa ikka IV liiga kohtunikust tahad.
3. Kõht on tühi, kuid isu pole. No tühi kõht ajab vahel tõredaks, mis teha.
4. Trennist pole ikka palka kätte saanud, rohkem kui kuu juba üle läinud. Sellele mõtlemine iga päev ajab ikka närvi küll, eriti seetõttu et oleks vaja ka veidike arveid maksta ja Laurilt Robbie Williamsi pileti lõpuks välja osta. Loodan et esmaspäeval tuleb raha üle, kui ei siis mainin neile oma kurja meelt juba 4. korda. :)
5. Päeva video unustasin teha, kuid enam pole millestki teha. Tuleb selline mittemidagi ütlev 1 sekund sinna, damn!

Oeh, vot kui hea siin veidike kiunuda, kohe kergem. Nüüd lähevad veel klapid pähe ja lasen valjul muusikal oma kuulmist veidike kahjustada.


Ciaoo! :)


Btw. Üks laul lisandus mul treeningulisti. Kergelt motiveerib.

No comments:

Post a Comment