Friday, July 31, 2015

Bird needs to fly out of his nest.

Tunnen kodus kerget frustratsiooni. Iga hetk on siin kuidagi pingeline. Inimene, kellega koos elan, ajab mind iga oma liigutusega närvi. Olgu see pusle juppides tuhnimise krõbin, valjult seebiseriaale mängiv televiisor, söögiriistade kriipimine vastu taldrikut, õpetused et mida, kus ja kuidas teha... või mis iganes. Iga asi ajab närvi. Ma nüüd ei teagi kas probleem on minus, selles et olen inimesega liialt kaua koos olnud või see, et mu mõistus annab märku, et on aeg pesast lahkuda. Ise mõtlen viimasele pakutud variandile, kuid millal tekkib see aeg antud asja jaoks. Millal tekitan selle... ei tea.



Ludovico Einaudi - Nuvole Bianche
Vahel jään seda pala kuulates omaette naeratama. Ilus laul, mis tekitab häid mõtteid. Seda telefonist kuulates läheb alati heli põhja, et mitte midagi peale selle pala ei kuuleks.
Klaverimuusika on minu arust mõnus. Isegi võib öelda, et instrumentaalmuusika on mõnus. Seal pole sõnu ning sa mõtled tausta ise, vastavalt oma meeleolule. Nauding on enamasti garanteeritud.

Kui pea tühi, klaverimuusika meeldib ning midagi pole teha, siis Ludovico videotele on tehtud ilusad taustavideod. Ei tea küll kes, aga tegija on hästi hakkama saanud. Mõnus loodusenauding videotes.

Allan Vainola - Kõik on Must
Õnneks musta värvi ma hetkel ei tunnista.

Robbie Williams - Me and My Monkey
An inspiring song.

Alt-J (∆) - Something Good
Väga huvitav esitaja. Lüürika on vägagi poeetiline. Tundub väga palju selles peidus olevat. Selle laulu avastasin pärast vestlust Lauriga, kus arutasime veidike Hemingway üle. Jutust käis läbi ka mida tähendas härjavõitleja/matador ühes ta jutus. Kuna selle laulu sõnades ning videos peitub ka härjavõitleja, siis tõmbas see kohe pilgu kinni ja jäin vaatama ning imestama. Huvi oli kohene ning võib vast öelda, et bänd on avastamist väärt.

Hemingway. Ughh. See on hea lugemine. Ma loen mõnda juttu mitmeid kordi ja otsin netist teiste inimeste mõtteid teksti pihta. Kui teiste inimeste mõtteid lugeda ning siis jutt uuesti läbi käia, siis on alati pilk hoopis teine. Justkui pärast iga lugemist muutuks tekst natukene.

Tristam & Braken - Frame of Mind (D'n'B track)






Genka/Paul Oja - Kõik (Remix) feat. Suur Papa, Metsakutsu, Reket, Beebilõust, Ines
Tahtsin lihtsalt mainida, et seda laulu kuulis üliõpilaste suvemängudel vähemalt 100 korda ning see Inese osa ajas lõpuks ikka rõvedalt närvi. Kordab autotunes oma ühte lauset. Õõõõh.
Oli tarvis mainida.



Hetkel pole midagi lisada.

Olge tublid ja ilusad.
Ciaoooo!

No comments:

Post a Comment