Friday, February 26, 2010

Räägin tänases postituses kajastan palju asju mida lihtsalt tahaks välja elada endast. Teemasid on palju, nii et need kes viitsivad lugeda varuge 2-3minutit. =)

Midagi positiivset.

* Mul tekkis selline idee, et võiks teha sellise koha kus inimesed saavad rääkida enda südamelt asju ära.Näiteks kiruda Ansipi valitsust või siis Savisaart tema hiilguses, vinguda seda et ühistransport alatasa hilineb, kiruda Maximat jne. – Saate aru küll, kui miski südamel on, siis räägi ära, saad endal sees hingerahu ja tekib tunne nagu oleksid andnud lükke asja parandamiseks. Et asi ülekäte ei läheks (rassism, möla jne.) seda paneks kellegi kontrollima. Muidu oleks ju hea ja maandav asi or what?

* Nagu näete on väljas sula, päeval isegi sadas vihma. Varuge endale kummikuid, sest varsti on need vast poest otsas. Päris kummipaati pole vaja osta, sest vaatasin päeval et maa on pehme (ehk siis mittekülmunud). Võib-olla seetõttu, et lumi tuli ruttu ja pärast sooja ning vesist perioodi ja maa ei jõudnud ära külmuda. Üleujutuse oht on vaid siis kui läheb kiirelt +10’e kanti, vot siis on põhjust muretseda.

* Viimane positiivne asi on see, et Kanada lõi venelaste kirstule 7 naela. Jah, 7 naela, venkud suutsid vaid 3 neist välja lüüa ning .... . Ehk siis ma räägin olümpia jäähokist, kus kohtusid Kanada ning Venemaa. Lõppskoor jäi Kanada kasuks 7-3. Pärast seda mängu oli minu päev tehtud. Jeeesh!


Midagi negatiivset.

* Teate, mind tõsiselt häirivad ühistransportides sind 10 minutit järge mööda vahtivad inimesed (enamasti siiski vanurid). Nad vaatavad sind, ise langetõbist värisedes. Ahjaaa, nad nätsutavad ka, ning see tuleb ka ehk vanadusest. Tavaliselt sel juhul ma teen kurja näo ning vahin neid vastu, et nad häbist oma pilgu eemale tõukaksid.

* Teine asi läheb jälle vanurite kapsaaeda (ehk peaks neile eraldi rubriigi tegema?).
Nimelt, käisin täna Elisas endale lepingut tegemas. Tele2 lihtsalt viskas üle, levitu ja kallis.
Seal oli kari kände, kes alatasa vingusid seal, kuigi see naine kes seal teenindas ütles et Elisa uuendas süsteemi vms. Ning et selle pärast lähebki kauem, aga ei need kurat mähkmeid kandvad täisealised ei saanud sellest aru. Kurb, aga tõsi. Jobud, nende elu põhinebki vingumisel.
Cross fingers that I will not become like them. ^-^


Tuli lampi selline lause mu pähe – „Täiuslikus on nagu jumal, kõik räägivad sellest, aga keegi pole kohanud.“
Tavaliselt mulle ei meeldi minu luule, mõttetera jne. Aga see meeldib somehow.


Käes on nädalavahetus, loodan et naudite seda.

Tsau.

No comments:

Post a Comment