Monday, March 8, 2010

Lühidalt.

Ma praegu ei hakka pikalt midagi kirjutama, kergelt väsinud ja tahaks ETV'st "Välisilma" vaadata, mistõttu teen siva ning lühidalt.


PS. see lõik mida te nüüd lugema hakkate, on suhteliselt sisutu ning kerge vingumisega, samas sisaldades isiklikku rahulolu.
Võite selle vabalt vahele jätta ja järgmise lõigu juurde asuda.


TÄnane trenn oli väga hea, kui vaadata tehnilist poolt. Esimene trenni pool läks meil palli vedamine(tiimiga) väga hästi, olime parim tiim. Ehk siis vedasime kõige rohkem palli üle. Tsipa oli ka ehk selle roll minus, sest hakkasin juhendama teisi, ning seda tegin palju. Igastahes söödumäng jooksis meil hästi.
Hiljem kui mänguks läks, siis lagunes kõik, sest siis pandi väravad mängu. Ei lähe isiklikuks, aga kaks venda [oma satsist ofcoors] lõhkusid me mängu nii palju. Kui tuli pall väravasse lüüa, siis nad isetsesid ja tahtsid ISE lüüa. Vot see ei sobinud mulle, ega teistele. Seal läksid isegi hääletoonid päris noomitavaks jne. Igastahes, siis kui läks mänguks lagunes kõik ära. Aga muidu trenn oli väga hea. Tundsin ennast hästi, söödud olid head, palli puuted enam-vähem ning jaksu oli rohkem kui 120% jagu.



Nüüd aga asja juurde. Tahtsin panna siia ühe lõigu raamatust, mida hakkasin lugema. Raamat on "Klaaspärlimäng" ning selle autor Hermann Hesse. Raamatu proloog oli väga keerukas ning nõudis tsipa teadmisi(ajaloost), seetõttu oli sissejuhatus (43lk) veniv ning raske. Kui see oli seljatatud, siis läks raamat lihtsaks ja nauditavaks.

Kirjutan nüüd siia ühe hea lõigu raamatust

Jutt käib kõrgharidusest

....Eeldame niisiis, et vabadus on olemas, aga ta piirdub ainuüksi kutsevaliku aktiga. Pärast seda on vabadusel lõpp. Juba ülikoolis õppides surutakse tulevasele arstile, juristile või insenerile peale üpris jäik õppekursus, mis lõpeb rea eksamitega. On ta need sooritanud saab ta oma diplomi ja võib nüüd, jällegi näilises vabaduses, oma elukutsega tegeleda. Sellega muutub ta aga madalate jõudude orjaks, ta hakkab sõltuma edust,rahast,oma auahnusest ja kuulsusihast, sellest, kas ta inimestele meeldib või mitte. Ta peab osa võtma valimistest, peab raha teenima, sekkuma kastide, perekondade, parteide, ajalehtede jõhkrasse võitlusse .........

Tänaseks kõik. Kui homme pärast kooli, ning pärast seda näitekat, loodan leida aega, et siia teistest mõtetest ka rääkida. Kui trenni liigun pärast näitekat, siis vast pole selleks lootustki, sest siis olen pärast karmi päeva lihtsalt laip :).


Olge siis tublid ning heterod :D:D:D:D
Okei, ma ei hakka diskrimineerima..

Ciao.

No comments:

Post a Comment