Friday, January 8, 2010

Kass....

Üks vana postitus, mida unustasin postitada.


"Väga lahe, kass tuli tuppa, kus ta tavaliselt ei käi.
Nüüd seletan selle lihtsa lause lahti, miks see nii eriline.

Ta tuli vaikselt, pikkade sammudega, et mitte liigset tähelepanu köita, samuti tuli ta hääästi vaikselt. Oli teinud juba oma 6 pikka sammu, kuni jõudis mu läpaka kotini. Siis ta ulatas oma pead ette, et nuusutada seda, aga kohe kui pani oma pea sinna vastu, siis nagu refleksina, tõmbus ta pea tagasi. Kohe pärast seda läks ta vastastikku objekti poole, milleks oli telekas. Nuusutas ka seda, ulatas ennast selleni. Nüüd ta läks uuesti teisele poole, läks tugitooli peale, sealt ronis diivani peale, ta uurib Lauri kingitud tiigrit, häästi hoolikalt. Ta nuusutas selle saba, ettevaatlikult. Kõik oli OK, ta sai edasi minna. Pani tiigrile käpa peale, sellisel hõljuval ja ettevaatlikul tempol. Sai käpa vastu, kuid siis ma liigutasin ja ta jooksis minema. Päris kiirelt isegi.

Unustasin mainida, miks ta tuppa tulek oli siis eriline. Eks ikka seepärast, et ta tavaliselt ei käi siin, ainult siis kui isa pole või kui ta on teises toaotsas. Ta pole eriline kassisõber ja arvatavasti kassid tunnetavad seda. Kuid see kassipoeg on muidu ka arglik, ei puutu väga palju kokku meiega, ainult jalgadel magavad.

Ps. Lauri, sa mainisid, et su kass läks selle tiigri peale närvi. Tead mis, minu oma ka. Oli näha kuidas ta saba hakkas liikuma, ja veel ägedalt. :)"


See on siis kirjutatud 25. detsembril, 2009.

No comments:

Post a Comment