Thursday, January 28, 2010

24. ja 28. jaanuar

Vahepeal ma pole kirjutanud, jätsin need postitamata, sest ei olnud piisavalt viitsimust neid lõpuni kirjutada. Ma võin teile 24. Jaanuari sissekande Copyda, seegi jäi poolikuks.

Niisiis, liigume 4 päeva tagasi, 24. Jaanuarisse

I woke up at noon. I had so long long sleep, almost 12 hours, just a little less, but the principle remains same. Well, in the morning my first thoughts were in estonian, but some minutes later, after I heard some good songs I just wanted to think in english, so I do until now and I think this goes further up to end of day.
Well from day then. I was so confused today, I had bizarre thoughts and some of them made me bethinking over myself and things I’ve done.
First deep thing I discussed in my head, was that ’what’s right and what’s wrong, and who is right people to tell that? The second main thing that I debated with myself was on things that I’ve done wrong and what I have done right. Those discussions were long and my awkward english doesn’t allow to discuss it so widely.

Some of my dooings to then :
When I woke up, I moved so slowly. I was like snail in the curve.
When I’d had done all my stuff – I ate, washed my teeth, did my bed, did few exercises for abdominalis and for spine muscles. I felt great after I did those exercises, my body felt great!
Then I had to go to shop, I took Prisma plastic bag what is „nature saving“ bag. Eeem.. this was awful bag, it was teared apart after I put bread, brown bread (sepik), sugar, majonese and potatoes in it.
Because of that, I had to walk like a donkey, all my hands full and walking like a clown, tightly holding balance, so that my things wouldn’t falldown. God damn it, it was cold, cause I couldn’t put my gloves on.
Ou, in the shop I saw funny thing. One old Lady, presumably about 70 to 85 years old, bought vodka and 2 packs of sigarettes. Healthy huh?!
But in overall, I think it’s pretty warm weather today.


Midagi tänasest siis.

Päev algas imelikult, selline vastik tunne oli enne eksamit, ei osanud väga. Tahtsin järeleksamis saada vähemalt 3-e, läksin kohapeale ja tegin nii kuis oskasin, 7-st küsimusest oskasin 5-te, ehk siis maksimum punktid, mis mul võimalik oli saada, olid 70p. Ning seda ka väga põhjaliku seletusega.
Pärast eksamit läksin Marika barrati ette, läksime siis koos Marikaga minu juurde, võtsin trenni asjad ja tuli meelde et pidin Siili minema ja süüa tegema, jeeeessshhh..., aega jäi väga napiks. Ca. 45 minutiga pidin poodi jõudma, sealt trolliga 3 peatust edasi, Siili. Siilis Kartulid koorima ja siis bussikasse tormata, et trenni minna. Jõudsin, aga napilt. Poest ostsin Printsessi kartuleid, aga nad nägid välja nagu parmud. Häästi pruunid ja mustad :D
Täna tegin hea trenni, andsin endast nii palju, kui selline külm lubab. JAH, me teeme praegult õues trenne, miinus kahekümne kraadiga. Really great, huh?
Tegelt selle külma tõttu oli trenn poole lühem. Aga ikkagi, mul oli väga hea trenn, tegin teistele ära (vastasmeeskonna omadele), sain olla nagu kala vees. Kuigi vastastes oli palju noori, olin ma ikkagi hea. Driblasin nagu driblama peab, tegin ootamatuid trikke ja lõin ilusaid väravaid.
Ning tegin Raunole kena atš go ( ma ei tea kuidas selle kirjapilt välja peaks nägema). Igastahes, tegin kenasti talle sellise triki, et saatsin palli pöörde pealt talt jalgevahelt läbi ja ta oli olukorrast totaalselt väljas.
Lisaks tegin vastaste väravavahile mõnusalt 1-1 olukorras ära ja ühes olukorras mängisin vastaste kaitse ning väravavahi nii üle, et nad ei saanud arugi, kui pall oli võrgus. Pmst olin 3 venna vahel, põõrasin tagasi ning siis tegin paremale pette, aga pöörasin vasakule ning lajatasin vasakuga palli võrku.
God damn, I am one truly great Striker! (H)
Pärast trenni tegime jõudu. Vot tegin nii palju seljale, et pärast oli raske rinda üles tõsta, tegelt siiamaani annab selg ikka korralikult tunda.
Pärast seda läksime Rauno isa juurde, seal sai sauna (H).
Ikka korralik saun, 115 kraadi Celsiust. Ei mingit sussutamist, ikka selline soe temperatuur, et pika peale hakkab näpistama.
Pärast 10't minutit saunas olemist[vb tsipa vähem, vb tsipa rohkem] sai mindud õue, miinuskraadide kätte [teate isegi kui külm õues on] ja see oli mõnus, väga mõnus. Lased otse saunast tulnud keha peale lund ning naudid seda külmust. GREAT!
Seda protsessi sai korratud 3 korda ning siis tänaseks aitas. Liikusime koju ning siin ma nüüd olen.

Tänaseks on kõik, peale nostalgia pole millestki kirjutada.
Natuke ikka võiks tegelt nostalgitseda. Nimelt, täna rääkisin Lauriga msnis vanadest sarjadest. Sellised nagu McGyver, A-Rühm, Hauakambrilood jne.
Tahaks neid näha (v.a A-rühm, seda laseb iga aasta telkust, ikka veel!).
Peaks homme tirima neid ja siis tsipa kaema ning meenutama neid sarju.

Mõned mintsad tagasi tuli mu eksami tulemus, sain kahe, ehk siis 60-69p. [ Pretty good for maximum I had set for myself ]

Aga tänaseks on siis kõik.
Olge tublid ja hoolivad ning kallistage siis üksteist ;)

Adios Amigos!

No comments:

Post a Comment